Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Alumnis på Lunds Konsthall

VIEWING DEVICES - Release på Lunds Konsthall

På Thomas Millroths utställning Artists’ Books at Lunds Konsthall  deltar Woodpecker Projects på flera olika sätt.

Linnéa Eriksson, som släppte sin bok "Smetar av sig - Att läsa med Susan Howe" på Woodpecker Projects förlag förra året, kommer att läsa under öppningen.
Woodpecker Projects håller även release av Patrik Aarnivaras Viewing Devices.

Viewing Devices introducerar läsaren till en serie av skulpturer av Aarnivara som undersöker relationen mellan kropp och kamera. Hans skulpturer är influerade av diverse stödobjekt för bildproduktion som t.ex. tripoder, riggar och studioutrustning som reflekterar, filtrerar och speglar ljus och bilder av en plats. Boken är designad av VARV VARV och co-publicerad av Woodpecker Projects och VARV VARV

Millroth bad även två av Woodpeckers medlemmar att visa bokrelaterade konstverk, så Jens Henricson och Ditte Ejlerskov deltar tillsammans med hela katalogen av Artists books och utgåvor av Woodpecker Projects. Deltar gör även konstnärerna Leontine Arvidsson, Nina Canell & Robin Watkins, Ditte Ejlerskov, Jens Henricson, Sven-Åke Johansson, Marie Raffn, Cia Rinne, Trine Struwe, Sara Wallgren, Richard Årlin.

Allt detta händer på fredagen den 30 september, kl 18-20, på Lunds Konsthall. Vi ser fram mot att träffas där!

Vernissage: fredag, 30 sep, kl 18-20

Plats: Lunds Konsthall, Mårtenstorget 3, Malmö